Over Ons

Tim Razing & Ton van den Crommenacker

De verkoopafdeling van Crommenacker Automobielen bestaat uit Ton van den Crommenacker en Tim Razing. Ton is van oorsprong 1e automonteur en technisch specialist. Naast het managen van onze werkplaats met nog vier andere monteurs is hij verantwoordelijk voor het technische aspect van de aangeboden auto’s, het inkooproces, contact onderhouden met onze vaste klantenkring en het beantwoorden van alle technische vragen rondom de aanschaf van uw nieuwe auto. Tim is op commercieel gebied het meest actief. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van de auto’s, marketing, fotografie en advertentiebeheer. Crommenacker Automobielen bestaat inmiddels al weer 10 jaar. Sinds 2017 hebben Ton en Tim de krachten gebundeld om de verkoopafdeling van Crommenacker Automobielen actief te gaan vormgeven.

Filosofie:

Wij vinden het fantastisch om mensen blij te maken met een mooie en technisch betrouwbare auto. Worden wij niet enthousiast van een auto tijdens onze zoektocht naar nieuw aanbod, dan worden onze klanten dat ook niet. Mooie en kloppende auto’s, daar ligt ons hart! Dat is ons doel!

Iedere auto in onze voorraad is met zorg geselecteerd en door ons persoonlijk beoordeeld en bereden voordat deze weer de verkoop in gaat. Al onze auto’s zijn voorzien van een sluitende en open inzichtelijke onderhoudshistorie. Op deze manier weten wij zelf ook precies WAT we verkopen. Hier staan wij als bedrijf achter en worden wij als autoliefhebbers zelf ook blij van. Wij zijn trots BOVAG lid en bieden al onze auto’s aan inclusief een passende garantie. Vanuit deze filosofie werken wij en maken wij onze klanten blij, tevreden en vertrouwd met hun nieuwe auto.